Contact

contact
Uw oplossing voor schoenen ligt bij ons!

Vraag naar onze leuke troeven van de orthopedie in Izegem

U weet dat wij voor sterke kwaliteit en een brede service naar onze klanten toe staan. U kan bij ons terecht voor steunzolen tot op maat gemaakte orthopedische schoenen. Ook het brede assortiment aan comfortschoenen is een extra troef in onze orthopedie voor bezoekers uit Izegem en ruime omgeving. Maar daarnaast bieden wij u nog veel meer aan om u dat goede gevoel steeds weer opnieuw te bezorgen.

Onze steunzolen en schoenen zijn extreem flexibel door het gebruik van flexibele materialen. Wij denken echt aan iedereen bij orthopedie want wie last heeft van een chroomallergie, kan zonder problemen naar chroomvrije schoenen vragen. Verder moet u bij ons in Izegem zijn geweest voor slippers en sandalen met uitneembaar voetbed, schoenen voor brede voeten. Bij de aankoop van comfortschoenen kan u gebruik maken van uw gezinsspaarkaart van de gezinsbond.

Tot slot is het fabeltje al lang voorbij dat comfortschoenen niet mooi kunnen zijn. Bij ons stapt u met dergelijke schoenen modieus naar buiten.

Telefoneer ons nu en wij geven u steeds dat tikkeltje meer.

Contacteer ons!
051 67 00 18